Boka här

Boka här!

 
 
 
 
Hyra tvättmaskinen - Jag hämtar maskinen själv
Hyra tvättmaskinen - Jag vill att ni kör ut maskinen kväll/helg mot ersättning
Att ni tvättar mina plagg
 
Ja
Nej
 
Täcken, vojlockar, borstar m.m.
Återinfettning av mindre läderföremål (t.ex. tyglar)
Mindre mattor (vattentåliga)
 
 
 

Villkor och behandling av personuppgifter

 

Vi lagrar dina personuppgifter endast så länge vi har ett pågående affärsförhållande. Det innebär så länge som du hyr maskinen eller så länge som vi tvättar dina föremål, samt upp till tre månader efter att samtliga fakturor har blivit betalda. Fakturor lagras sedan hos oss i sju år (enligt Bokföringslagen).

 

Vagn och tvättmaskin är uthyrningsförsäkrade med en självrisk som du som hyrestagare är skyldig att betala om du är vållande, samt vid skadegörelse, stöld eller liknande, enligt sedvanlig försäkringshandläggning.

Vid skada på maskin och/eller vagn kan dina personuppgifter lämnas över till försäkringsbolaget. Där kan andra regler för behandling av personuppgifter bli gällande.

 

Vid hyra gör vi kontroll mot Biluthyrarna Sveriges informationsregister och i vissa fall även en kontroll av betalningsanmärkningar. Fullständiga hyresvillkor är desamma som när du hyr hästtransportfordon av oss. En direktlänk till hyresvillkoren hittar du här. Vi förbehåller oss rätten att neka hyra respektive att tvätta plagg.

 

Personuppgifter lagras digitalt så att endast företagets personal kommer åt dem. Vi säljer inte personuppgifter till andra. Vill du att vi meddelar dig vilka personuppgifter vi har lagrade om dig, korrigera dem eller radera dem? Kontakta oss så löser vi det inom en vecka.

 

Frågor gällande personuppgifter eller hyresvillkor? Kontakta oss genom att maila patrick@tackestvatten.se

 

 

OM OSS

 

Täckestvätten är en tjänst från Horsecab. Vi hyr ut hästlastbilar och hästtransporter, och hjälper dig med dina transportfrågor.

Läs mer om oss på horsecab.se

 

Org.nr 721112-4990

Innehar F-skattesedel

Adress: Askesby Högengårdar 15, 423 73 Säve

E-post: patrick@tackestvatten.se

LÄMNA IN TVÄTT

 

Lämna in din tvätt hos oss kl 08-20 efter att du har fått bokningsbekräftelse från oss.

Överlägg som ska bifogas med varje påse med plagg kan du ladda ner genom att klicka här.

Följ oss